Karnabaharı küçük çiçeklere ayırarak yıkayın ve kaynar suda hafif diri kalacak şekilde 10 dakika haşlayıp süzün.
Uygun bir tencerede zeytinyağını ısıtın ve soğanı ilave ederek hızlıca soteleyin.
Tavuk etini ekleyin ve 5 dakika kadar pişirip domates ile salçayı ilave ederek sotelemeye devam edin.
Ardından haşlanmış karnabahar çiçeklerini, ıspanak yapraklarını, soya sosunu, tuz ve karabiberi ekleyin.
Gerekirse 1/2 çay bardağı kadar sıcak su ilave edebilirsiniz. Tencerenin kapağını kapatın ve 4-5 dakika daha kısık ateşte pişirin. Sıcak olarak servis edin.
Püf Noktası
Dilerseniz bir güvece tüm malzemeyi atabilir ve önceden ısıtılmış 160 derecedeki fırında 30 dakika pişirebilirsiniz.
Teşekkür ederiz.