Milföy hamurlarını buzluktan alıp çözülmesini bekleyin. Yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizip üzerlerine bir yumurtanın sarısını sürün.
Üzerleri kızarana kadar 10 dakika kadar kızartın. Fırından alıp soğumaya bırakın.
Un ve mısır nişastasını eleyip bir kapta harmanlayın. Kavunu çatalla ezip püre haline getirin. Süt, krema ve bir çorba kaşığı şekeri tencerede ısıtın.
Kalan şeker ve yumurta sarılarını ayrı bir kapta iki misli oluncaya kadar mikserde çırpın.
Unlu karışımı ilave ederek 1-2 dakika daha çırpın. Isınmış süt ile kremalı karışımı azar azar ekleyerek çırpmaya devam edin.
Unlu karışımı tencereye aktarıp kısık ateşte muhallebi kıvamına gelinceye kadar pişirin.
İnmesine beş dakika kala kavun püresini ilave edin. Bir taşım daha kaynatın ve ocaktan alıp soğumaya bırakın. Kremanın kaymak tutmasını önlemek için ara sıra mikserle çırpın.
Önceden kızartmış olduğunuz milföy hamurlarını servis tabağına dizin. Aralarına kremalı karışımı sürün.
Hazır çikolata sos, böğürtlen ve antep fıstığı ile süsleyip servis yapın.
Teşekkür ederiz.