Hamuru için, un, su, tuz ve Ayçiçek yağını geniş bir kaba alıp karıştırın. Hamur kıvam alıncaya kadar yoğurun. Üzerini nemli bezle örtüp iki saat dinlendirin.
İç harcı için küp doğradığınız soğanları zeytinyağında pembeleşinceye kadar soteleyin. Kavurma, tuz ve karabiberi ekleyip etler yumuşayıncaya kadar pişirin. Ocaktan alıp ince kıyılmış maydanozu ilave edin.
Dinlenen hamuru unladığınız tezgaha alın. Elinizle geniş bir silindir elde edecek şekilde yoğurun. Silindiri 8 eşit bezeye ayırın.
Her bezeyi bir merdane yardımıyla 15-20 cm büyüklüğünde açın. İlk dört hamuru aralarına eritilmiş tereyağı sürerek hafif yağladığınız bir fırın tepsisine üst üste dizin.
Üzerine kavurmalı harcı yayıp rendelenmiş taze kaşar peyniri serpin. Kalan hamurları da yine aralarına eritilmiş tereyağı sürerek üst üste tepsiye dizin.
Böreği kısık ateşte tepsiyi çevirerek pişirin. Bir kapak yardımıyla böreği ters çevirin ve diğer tarafını da pişirin. Yanında yoğurtla sıcak ya da ılık servis yapın.
Teşekkür ederiz.