Profiterol topları için, krema sıkma torbasına şuale hamurunu aktarıp yağlı kağıt serili fırın tepsisine 10-12 tane sıkın. 170 dereceye ayarlı fırında pişirip, fırın içinde soğumaya bırakın. Pandispanya hamurunu yağlı kağıt serili fırın tepsisine yayın. 180 derecede pişirin. Dikdörtgen şekilde 3 eşit parçaya bölün. Kremayı katılaşıncaya kadar çırpın ve kekin ilk katına 1/3’ünü sürün. Üzerine iri kıyılmış bitter çikolata serpiştirin. Diğer katları da bu şekilde hazırlayın. Profiterol toplarını pastacı kreması ile doldurun ve pastanın üzerine dizin. Yarım çay bardağı kremayı kaynatmadan ısıtın. Beyaz çikolatayı ekleyip eritin. Kaşık yardımıyla profiterol toplarının üzerine dökün. Bitter çikolatayı benmari usulü eritip yağlı kağıttan hazırladığınız külahın içine doldurun. Topların üzerine çizgiler halinde sıkın. Pastayı buzdolabında soğutup servis yapın.
Teşekkür ederiz.