Üzeri için
Denenmiş yemek tarifleri sunan Lezzet'tin pasta tarifleri listesinden iyi bir seçim. Fırını 120 dereceye ayarlayın. Yumurta aklarını mikserle iyice köpürünceye kadar çırpın. Toz şeker ilave ederek çırpmaya devam edin. Yumurta aklarının kıvamı, çırpma kabı ters çevrildiğinde dökülmeyecek şekilde olmalı.
Elma sirkesi ve mısır nişastasını ilave edin. Spatula yardımıyla yumurtanın sönmemesine dikkat ederek, alttan üste havalandırıp karıştırın. Yağlı kağıt üzerine 20 cm çapında bir daire çizin. Çırpılmış yumurta aklarını bu çemberin dışına taşırmadan kağıt üzerine aktarın. Spatulayla yanlarını düzeltip orta kısmını hafifçe çukurlaştırın. Fırında 1 saat pişirin.
Fırın kapağını açmadan içinde soğumaya bırakın. İyice soğuduktan sonra fırından çıkarıp servis tabağına alın.
Üzeri için, krema, vanilya ve pudra şekeri katı bir krema haline gelinceye kadar çırpın. Fazla bastırmadan pavlovanın çukur kısmına aktarın ve meyvelerle süsleyerek servis yapın.
Teşekkür ederiz.