Marshmallov Pavlova

Marshmallov Pavlova
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : 25 dakika
Pişirme Süresi : 1 saat
Kaç Kişilik: 8 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Marshmallov Pavlova için

Malzemeler

  • 4 yumurtanın akı
  • 200 gr toz şeker
  • 2 tatlı kaşığı mısır nişastası
  • 1 çay kaşığı elma sirkesi

Üzeri için

  • 200 ml sıvı krema
  • 1 paket vanilya
  • 2 tatlı kaşığı pudra şeker
  • 1 kivi
  • 100 gr böğürtlen
  • 8 çilek
Marshmallov Pavlova

Nasıl Yapılır

Denenmiş yemek tarifleri sunan Lezzet'tin pasta tarifleri listesinden iyi bir seçim. Fırını 120 dereceye ayarlayın. Yumurta aklarını mikserle iyice köpürünceye kadar çırpın. Toz şeker ilave ederek çırpmaya devam edin. Yumurta aklarının kıvamı, çırpma kabı ters çevrildiğinde dökülmeyecek şekilde olmalı.

Elma sirkesi ve mısır nişastasını ilave edin. Spatula yardımıyla yumurtanın sönmemesine dikkat ederek, alttan üste havalandırıp karıştırın. Yağlı kağıt üzerine 20 cm çapında bir daire çizin. Çırpılmış yumurta aklarını bu çemberin dışına taşırmadan kağıt üzerine aktarın. Spatulayla yanlarını düzeltip orta kısmını hafifçe çukurlaştırın. Fırında 1 saat pişirin.

Fırın kapağını açmadan içinde soğumaya bırakın. İyice soğuduktan sonra fırından çıkarıp servis tabağına alın.

Üzeri için, krema, vanilya ve pudra şekeri katı bir krema haline gelinceye kadar çırpın. Fazla bastırmadan pavlovanın çukur kısmına aktarın ve meyvelerle süsleyerek servis yapın.

Tarif Kategorileri
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo