Krema, vanilya ve pudra şekeri geniş bir kapta mikserle koyulaşıncaya kadar çırpın. Fındık kreması ekleyip birbirine karışıncaya kadar çırpmaya devam edin.
Pasta tabanının ilk katını servis tabağına alın ve üzerine bir miktar hazırladığınız kremayı sürün. Doğranmış çilek ve yaban mersini serpiştirin.
Diğer katları da aynı şekilde yerleştirip tamamlayın. Kalan kremayı pastanın üzerine sıvayın.
Çikolatayı benmari usulü eritin ve 1 yemek kaşığı kadar alıp yağlı kağıt üzerine dökün. Kaşığın sırtı ya da spatula ile bastırarak uzatın.
Tüm çikolata bitinceye kadar işlemi tekrarlayın ve donuncaya kadar bekletin. Çikolataları kağıttan ayırıp pastanın kenarlarına yapıştırın.
Üzerini meyveler ile süsleyerek servis yapıncaya kadar buzdolabında bekletin.
Teşekkür ederiz.