Yumurta aklarını büyük bir cam kaseye alın. Üzerine bir tutam tuz serpip kar gibi olana kadar mikserle çırpın. Toz fındık ve şekeri başka bir kapta harmanlayın. Yumurta aklarına yavaşça ekleyip yavaş hareketlerle karıştırın. Üç tane kare şekilli fırın kalıbına yağlı kağıt yerleştirin. Malzemeyi üç fırın kabına paylaştırın. Önceden ısıtılmış 160 derece fırında pembeleşinceye kadar pişirin. Kremayı küçük bir tencereye alıp kaynama noktasına gelmeden ısıtın. Üzerine çikolatayı ekleyip karıştırın. Kıvamının koyulaşması için buzdolabında 40 dakika bekletin. Fındıklı katları tezgaha alın. Aralarına çikolatalı kremayı sürüp 3 katlı pasta yapın. Son katına da çikolatalı kremayı sürüp bol fındık serpin. Buzdolabında dinlendirdikten sonra servis yapın.
Teşekkür ederiz.