Şehrazat Tatlısı
Vanilyalı frosting için
Üzeri için
Vanilyalı frosting için tereyağı ve krem peyniri bir kaba alıp mikserle çırpın. Vanilyayı ekleyin. Elenmiş pudra şekerini çırpmaya devam ederek ilave edin. Frostingin bir kısmını gıda boyası ile renklendirin. Renkli ve beyaz olan frostingi aynı krema sıkma torbasına doldurun. Kullanana kadar buzdolabında saklayın. Tereyağı ve şekeri geniş bir kapta orta hızdaki mikserle çırpın. Yumurtayı ilave edip çırpmaya devam edin. Tuz, un, kabartma tozunu ilave edin. Süt ve vanilya aromasını ekleyin. Cupcake kalıplarına hamuru paylaştırın. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında 20 dakika pişirin. Soğuduktan sonra üzerini vanilyalı frosting ile süsleyip servis yapın.
Teşekkür ederiz.