Kereviz Ezme

Kereviz Ezme
01 Kasım 2020
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 25 dakika
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Bu Tarifi 1 Kişi Kaydetti
Kereviz Ezme için

Malzemeler

  • 4 kereviz
  • 2 limonun suyu
  • Yarım çay bardağı zeytinyağı yağı
  • Tuz
Kereviz Ezme

Nasıl Yapılır

Küçük tabaklarda büyük lezzetler sunun. Kerevizlerin kabuklarını soyup küp şeklinde doğrayın. 30 dakika limonlu suda bekletip suyunu süzün. Üzerini geçecek kadar su ilave ettiğiniz tencerede haşlayıp suyunu süzdükten sonra tekrar limonlu suda 5 dakika kadar haşlayın. Ilınınca, 1 limonun suyu, zeytinyağı ve tuz ile tatlandırıp püre haline gelinceye kadar ezin. Servis yapın.
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo