Sosu için, yoğurt, zeytinyağı ve kabartma tozunu bir kasede karıştırın. Bir yufkayı mutfak tezgahına serin. Üzerine, her tarafına gelecek şekilde hazırladığınız yoğurtlu sostan bir fırça yardımıyla sürün.
İkinci yufkayı üzerine kapatın ve tekrar yoğurtlu sostan sürün. Üçüncü yufkaya da aynı işlemi tekrarlayın. Yufkanın kenar kısımlarını 5 cm kadar içeri katlayarak düz bir kare elde edin.
İç harcı için rendelenmiş peynirleri bir kasede karıştırıp yufkaların her tarafına gelecek şekilde serpin. Yufkanın bir kenarından başlayıp dört parmak genişliğinde katlayarak sarın.
Üçgen parçalara bölüp üzerine yumurta sarısı sürün. Sarı haşhaş taneleri serpip önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzerleri kızarıncaya kadar pişirin. Fırından alıp sıcak servis yapın.
Teşekkür ederiz.