Hamuru için, unu bir yoğurma kabına alın. Yumurta, tuz ve suyu ilave edip sert bir hamur elde edecek şekilde yoğurun.
Hamurun üzerini nemli bir bezle üzerini örtüp 10 dakika dinlendirin.
İç harcı için tereyağını bir sos tenceresinde eritin. Yemeklik doğradığınız soğanı pembeleşinceye kadar soteleyin.
Haşlanmış tavuk göğüs etlerini küçük doğrayıp pembeleşen soğana ilave edin. Unu ekleyip sürekli karıştırarak kavurun.
Unun kokusu çıkmaya başladığında süt, tuz ve karabiberi ilave edin. Süt kaynayıncaya kadar pişirip ocaktan alın. İnce kıydığınız maydanozu ilave edip karıştırın.
Dinlenen hamuru 3 eşit bezeye ayırın. Unlanmış tezgaha alıp bir merdane yardımıyla kare fırın kabınızın boyutlarında açın.
Teşekkür ederiz.