Balığı temizleyip üç parçaya bölün. Üzerini kapatacak kadar su ekleyip kısık ateşte, balıkları dağıtmadan, yaklaşık 20 dakika pişirin.
Balıkları sudan dikkatlice alın. Deri ve kılçıklarından ayırın. Balığın suyundan 1 su bardağı ayırın. Bir tencerede yağı ısıtın.
Çok ince doğranmış soğanları, bıçak sırtı kalınlığında doğranmış sarımsakları ve toz kişnişi ilave edip kavurun.
Domatesleri soyup çekirdeğini çıkarın ve küçük küpler şeklinde doğrayıp soğanların üzerine ilave edin.
Domatesler hafifçe yumuşadığında salçayı, ayırdığınız balık suyunu ve balık etini ilave edin. Baharatları ekleyip kısık ateşte 5 dakika pişirip servis yapın.
Teşekkür ederiz.