Fırını 180 dereceye ayarlayın. Fırın tepsisine
yağlı kağıt serin. Milföy hamurlarını
ortadan ikiye kesip tepsiye yerleştirin ve
fazla kabarmamaları için çatalla delin.
Önceden ısıtılmış fırında kızarana kadar
pişirin. Kremayı hazırlamak için, vanilya
hariç tüm malzemeyi derin bir tencereye
alın ve tel çırpıcıyla sürekli karıştırarak
pişirin. Kaynamaya başladığında vanilyayı
ilave edip karıştırın ve ateşten alın. Üzerinin
kabuk tutmaması için ara ara karıştırın.
Ayrı bir kapta kivi ve ananası küçük dilimler
halinde kesin, frenk üzümlerini de
ekleyip karıştırın. Milföy hamurları ılındığında
içine kaşık yardımıyla kremasından
yayıp üzerine meyve karışımından koyun.
Tekrar bir kaşık krema koyun ve diğer
milföy hamurunu üzerine kapatın. Milföy
hamurları bitene kadar işlemi tekrarlayın.
Üzerlerine bolca pudra şekeri serpin. Kullandığınız
meyve dilimlerinden yerleştirin.
Kavrulmuş badem serpin ve birer kaşık
bal gezdirip servis yapın.
Teşekkür ederiz.