Acıbadem Dolgulu Şeftaliler

Acıbadem Dolgulu Şeftaliler
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Acıbadem Dolgulu Şeftaliler için

Malzemeler

  • 4 şeftali
  • Yarım limonun suyu
  • 5~6 acıbadem kurabiyesi
  • 25 gr tereyağı
  • 1 paket vanilya
  • 1 yumurtanın sarısı
  • 3 yemek kaşığı toz şeker
Acıbadem Dolgulu Şeftaliler

Nasıl Yapılır

Lezzet yemek tarifleri özel günlerinizde yanınızda. Fırını 180 dereceye ayarlayın. Şeftalileri ortadan ikiye kesip çekirdeklerini çıkartın ve içini hafif oyun. Üzerlerine limon suyu sürün.

Tereyağını oda sıcaklığında yumuşatın. Acıbadem kurabiyelerini mutfak robotunda çekerek ufalayın ve tereyağı ile karıştırın. Vanilya, toz şeker ve yumurtanın sarısını ekleyip karıştırın ve şeftalilerin içine paylaştırın. Fırın kabına dizin ve 30 dakika pişirin.

Servis tabaklarına alıp dondurma ile servis yapın.

Tarif Kategorileri
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo