Tavuk etlerini keskin bıçak yardımı ile ince dilimler halinde kesip, kenara alın.
Bir kabın içine rendelenmiş soğanın suyu sıkılır. (Sadece suyu kullanılacak) daha sonra bütün malzemelerle güzelce harmanlayıp buzdolabında 1-2 saat bekletilir.
Sonra streç filme üst üste gelecek şekilde koyulup sıkıca sarılır. Buzlukta 1 gün dondurulur.
Vaktiniz yoksa 6 saat bekletmeniz yeterli. Buzluktan çıkardıktan yarım saat sonra ince ince dilimlenir.
Tavada sıvı yağla eritilmiş tereyağında ara sıra çevirerek orta ateşte kızartılır.
Enfes tavuk dönerimiz servise hazır. İster lavaşla dürüm yapın, ister pilavla kaşık kaşık yiyin. 😊😊 yanına salata, patates, soğan halkası size kalmış dilediğiniz gibi servis edebilirsiniz. 🌼🌼🌼
Teşekkür ederiz.