Ançüez

Ançüez
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : 25 dakika
Pişirme Süresi : 40 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Ançüez için

Malzemeler

  • 300 g kılçığı çıkarılmış tuzlu balık
  • 200 g tereyağı
  • 4 adet haşlanmış yumurtanın sarısı ve beyazı
  • Yarım limon suyu
  • 1 tatlı kaşığı karabiber
Ançüez

Nasıl Yapılır

  1. Balıkları ayıklayıp çukur bir kasenin içine koyun. Tereyağını oda sıcaklığına getirin. Küçük küp parçalara ayırıp kasenin içine atın. Yumurta sarılarını ilave edin. Karabiber ve limon suyunu koyup, mikserle krema haline getirin. Yumurta beyazlarını bıçak ile çok ince kıyıp karıştırın ve servis tabağına koyun. Üstüne bir dal dereotu koyup servis yapın.
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo