Limonata için limonun kabuklarını bir kaba rendeleyin. Suyunu sıkıp 4 bardak suya ilave edin.
Şeker, rendelenmiş limon kabukları ve nane yapraklarını ekleyip üzerini kapatın ve 30 dakika bekletin.
Süzgeçe alıp nane yapraklarını süzülmüş limonataya ekleyin. Limon kabuklarını elinizle iyice sıkarak süzün.
Biberi temizleyip incecik doğrayın. Taze soğanları temizleyip doğrayın. Yumurtaları çukur bir kapta pürüzsüz bir kıvam elde edinceye kadar iyice çırpın.
Kırmızı biber, taze soğan, peynir, tuz ve kara biberi ekleyip karıştırın.
Teflon tavayı yağlayın. Yumurtalı karışımı ekleyip iki taraflı pişirin. Kare dilimlere kesin. Sandviçleri enine ortadan ikiye kesin.
İçlerine labne peyniri sürüp marul yapraklarını yerleştirin. Omletleri ilave edip sandviçleri kapatın ve üzerine hafifçe bastırın.
Limonatayı bardaklara paylaştırıp sandviçlerle servis yapın.
Teşekkür ederiz.