Közlenmiş Biber Ve Karidesli, Levrekli Pappardelle

Közlenmiş Biber Ve Karidesli, Levrekli Pappardelle
30 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Közlenmiş Biber Ve Karidesli, Levrekli Pappardelle için

Malzemeler

  • 300 gr temizlenmiş iri doğranmış levrek fileto
  • 150 gr kiraz domates
  • Beyaz şarap
  • 300 gr temizlenmiş veya dondurulmuş taze karides
  • 2 kırmızı soğan
  • 1 avuç ince doğranmış frenk soğanı
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 2 dilimlenmiş meksika biberi
  • 1 diş sarımsak
  • ¼ demet ince doğranmış maydanoz
  • 4 jülyen doğranmış közlenmiş renkli biber
  • 550 gr pappardelle makarna
  • Kapari çiçeği
  • Tuz
  • Beyaz toz biber

Süslemek için

  • Frenk maydanozu
Közlenmiş Biber Ve Karidesli, Levrekli Pappardelle

Nasıl Yapılır

  1. Sos tenceresinde zeytinyağını ısıtın. Karidesleri soteleyip tuz ve beyaz toz biberle tatlandırın.
  2. Karidesleri tavadan alın. Levrekleri tuzla tatlandırın ve 2-3 dakika pişirip tavadan alın.
  3. Ayrı bir tavada zeytinyağında ince doğranmış kırmızı soğan, sarımsak, frenk soğanı, közlenmiş biber ve kiraz domatesleri soteleyin.
  4. Beyaz şarap, tuz ve beyaz toz biberle tatlandırdıktan sonra kaparileri ve meksika biberlerini ekleyin.
  5. Karides ve balığı ilave edin. Haşlanmış pappardelle makarnayı da aynı tavaya aktarıp 1-2 dakika daha çevirip ocaktan alın.
  6. Servis tabağına alın. Frenk maydanozla süsleyip sıcak servis yapın.
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo