Tart hamuru için gerekli olan tüm malzemeyi geniş bir karıştırma kabına alın. Tüm malzeme iyice özdeşleşene kadar yoğurun. Hamuru streç filmle sarıp buzdolabında bir saat bekletin.
İç harcı için, bebek patateslerin kabuklarını soyun. Hafif haşlanmış Brüksel lahanası, yuvarlak doğradığınız bebek patatesler ve pancarı geniş bir kaba alın. Tuz, karabiber, bal ve zeytinyağını ilave edip karıştırın. Tereyağını geniş bir tavada eritin. Ortadan ikiye kestiğiniz Brüksel lahanalarını tavanızın tabanına dizin. Üzerine patatesler ve pancarları dizin. 3-4 dakika pişirip ocaktan alın.
Dinlenen tart hamurunu tavanızın büyüklüğünde ince açın ve sebzelerin üzerine yerleştirin. Önceden ısıtılmış 220 derece fırında 20 dakika pişirin. Tartınızı bir servis tabağına çevirin. Üzerini küçük doğradığınız keçi peyniri ve taze kekik dalları ile süsleyin. Dilimleyerek sıcak servis yapın
Teşekkür ederiz.