Etleri küçük parçalar şeklinde doğrayın ve 10 dakika suda haşlayın. Soğanı küp şeklinde doğrayarak pembeleşinceye kadar ayçiçek yağında kavurun. Renkli biberleri küçük parçalar şeklinde doğrayın ve soğana ekleyerek soteleyin. Haşlama suyunu süzdüğünüz etleri de ekleyerek pişirmeye devam edin. Süt, yumurta, tuz ve karabiberi bir kasede karıştırın. Yufkayı ikiye kesin ve kestiğiniz parçayı ikiye katlayın. Arasına ve üzerine hazırladığınız sütlü karışımdan sürün. Renkli biberlerle hazırladığınız etli harçtan ekleyip yufkayı zarf biçiminde katlayın. Üzerine yumurta sarısı sürerek yağlı kağıt yerleştirdiğiniz fırın tepsisine dizin. Kalan tüm yufkaları aynı şekilde hazırlayın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 20-25 dakika pişirin. Sıcak servis yapın.
Teşekkür ederiz.