Soğanları halka şeklinde doğrayıp tavada su ile pişirin. Suyunu çekince tereyağını ekleyip pembeleşinceye kadar kavurun. Ocaktan aldıktan sonra içine iri doğradığınız ceviz ve karabiberi ekleyip karıştırın. Başka bir kasede sütü, soda, kabartma tozu ve yumurtaları ayçiçek yağıyla karıştırın. Fırın tepisini yağlayıp ilk yufkayı kenarları dışarıda kalacak şekilde tepsiye yayın. Üzerine sütlü karışımdan dökün. İkinci yufkayı yaydıktan sonra üzerine soğanlı harçtan ekleyin. Üstünü yufka ile örtüp kenarlarda kalan yufkayı üzerine kapatın. Tekrar sütlü karışımdan dökün. Yufkalar bitene kadar aynı işlemi tekrarlayın. Üzerine çörek otu serpip önceden 200 derecede ısıtılmış fırında pişirin. Servis yapın.
Teşekkür ederiz.