Patlıcanları közleyip kabuklarını soyun. Tereyağını ısıtın. Unu ilave edip kavurun. Çatal ile ezdiğiniz patlıcanları ekleyip karıştırın. Sütü ilave edin. Tuz ve karabiberi ekleyip ocaktan alın. Tavada ayçiçek yağını ısıtın. Kıymayı ilave edip kavurun. Tuz ve baharatları ekleyip ocaktan alın. Yufkayı tezgaha serip ikiye bölün. Beğendiyi yufkanın üzerine yayın. Kıymayı serpin. Oklavayı yufkanın kenarına yerleştirip dolayın. Oklavadan çıkarırken elinizle büzerek çıkarın. Yağladığınız tepsiye yerleştirin. Tüm yufkalara aynı işlemi uygulayın. Üzerine yumurta sarısı sürüp susam serpin. Önceden ısıtılmış 180-200 derece fırında pembeleşinceye kadar pişirin. Servis yapın.
Teşekkür ederiz.