Kıymalı harç için, zeytinyağını bir tavaya alıp ısıtın. Yemeklik doğradığınız soğanı ve kıymayı ekleyip birlikte kavurun. Sivri biberi ince doğrayıp ilave edin ve birkaç dakika daha kavurmaya devam edin. Tuz ve karabiber ile tatlandırıp ocaktan alın. Soğuması için bekletin.
Patatesli harç için, haşlanmış patatesleri derin bir tabakta çatalla ezin. Tereyağı ve rendelenmiş kaşar peynirini ilave edip iyice ezerek karıştırın. Tuz ve karabiberle tatlandırıp bir kenarda bekletin.
Ispanaklı harç için, ıspanakları yıkayıp süzün ve ince doğrayın. Zeytinyağını derin bir tavada ısıtın. Yemeklik doğradığınız soğanı ekleyip pembeleşinceye kadar soteleyin. Doğradığınız ıspanağı ekleyip sotelemeye devam edin. Salça, tuz ve baharatları ilave edip iyice karıştırın. Kenara alıp soğutun. Lor peynirini ekleyip karıştırın.
Brokolili harç için, brokolileri yıkayın ve kaynar suda hafif haşlayıp suyunu süzün. Derin bir kaba alın. Bir çatal yardımıyla ezin. Zeytinyağını bir tavada ısıtıp rendelediğiniz sarımsağı ve ezdiğiniz brokoliyi ekleyip soteleyin. Tuz ve karabiberle tatlandırıp ocaktan alın.
Yufkaları ortadan ikiye kesin ve içlerine fırça ile zeytinyağı sürün. Bir yufkayı ayırıp diğer yufkaların yuvarlak olan kenarlarını içe doğru katlayın ve her birine ayrı ayrı hazırladığınız börek içlerinizi kalın şerit halinde yayın. Sıkı bir şekilde rulo sarın ve beşer cm lik aralıklarla kesin. Her bir renk börek rulosundan birer tane alıp dörtlü gruplar oluşturun. En son yufkayı da yağlayıp ikiye bölün. Kenarlarını içe doğru katlayıp ve tekrar üzerine fırça ile yağ sürüp hazırladığınız dörtlü börek gruplarının etrafına sarın. Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine börekleri yerleştirin ve kalan zeytinyağını böreklerin her yerine sürüp önceden ısıtılmış 200 derece fırında kızarıncaya kadar pişirin.
Teşekkür ederiz.