Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
14362 Tarif
Çocuk
374 Tarif
Çorba
1299 Tarif
Diyet
4406 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2366 Tarif
Hafif Yemekler
53 Tarif
İçecek
1419 Tarif
Pratik Yemek
5423 Tarif
Salata ve Meze
1318 Tarif
Sos
473 Tarif
Tatlı
8988 Tarif
Yöresel
1997 Tarif
Popüler Tarifler
Tavuklu Sandviç
Çikolatalı Alman Pastası
Anasayfa
Tarifler
Kırmızı Et Yemekleri
Ciğer Şarmula
Ciğer Şarmula
17 Ocak 2025
Yazı ve Fotoğraflar:
Ayfer Yavi
Hazırlanma Süresi :
20 dakika
Pişirme Süresi :
20 dakika
Kaç Kişilik:
2 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Bu Tarifi 1 Kişi Kaydetti
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
Kazandibi
Kıymalı Patates Köftesi
Ispanaklı Lazanya
Alman Brotchen Ekmekleri
Bibimbap
Bircher müsli
Uçakta Tükettiğiniz Bu 10 Şey Yolculuğunuzu Kabusa Çevirebilir
Yumurtalı Ekmek Yapmanın 10 Altın Kuralı
Doğduğunuz Güne Göre Hangi Tatlısınız?
Damak Çatlatan Piyaz Yapmanın 8 Altın Kuralı
İstiridye Mantarı Pişirme Yöntemleri
Tekrar Isıtınca Zehire Dönüşen 8 Masum Yiyecek
Ciğer Şarmula için
Malzemeler
500 gr dana ciğer (yaprak şeklinde kesilmiş)
10 diş sarımsak
2 yemek kaşığı toz şeker
3 adet kurutulmuş Arnavut biberi
3 yemek kaşığı sirke
Zeytinyağı
Ciğer Şarmula
Nasıl Yapılır
Zeytinyağını kızdırıp ciğerleri alt-üst ederek pişirin. Tuzlayın.
Ciğerleri alıp kalan zeytinyağında sarımsak, şeker, sirke ve Arnavut biberini 2-3 dakika pişirip ciğerlerin üzerine dökün.
Sıcak olarak soğanlı patates ile beraber servis edin.
Tarif Kategorileri
Davet Yemekleri
Et Tarifleri
Kırmızı Et Yemekleri
Yorumlar
Benzer Tarifler
Kırmızı Et Tarifleri
35 Dakika
Keskin Tava
Selinhdr
Kırmızı Et Tarifleri
110 Dakika
Güveçte Orman Kebabı
Selinhdr
Kırmızı Et Tarifleri
40 Dakika
Izgara Ciğer
Selinhdr
Kırmızı Et Tarifleri
75 Dakika
Ayvalı Kuzu Güveç
Selinhdr
Kırmızı Et Tarifleri
65 Dakika
Etli Soğan Yahnisi
Selinhdr
Kırmızı Et Tarifleri
185 Dakika
Paidakia
Selinhdr
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Çerezleri Sıfırla
Teşekkür ederiz.