- Domatesleri soyup küp doğrayın. Biberi temizleyip küp doğrayın. Domates, biber, kekik, 3 kaşık yağ, sarımsak ve tuzu bir kasede karıştırıp 10 dakika bekletin.
- 1 tutam tuz ve kimyonu karıştırıp tavuğun üzerine serpin. Kalan yağı tavada kızdırıp etleri iki taraflı kızartın. Kağıt havlu üzerine alın.
- Ekmekleri ortadan ikiye kesip içlerine domatesli karışımı paylaştırın. Üzerlerine sırasıyla frenk maydanozu, salata yaprakları ve ikişer dilim bifteği paylaştırın. Üst ekmeklerle kapatıp üzerlerine hafifçe bastırın.
- Kiraz ve vişnelerin çekirdeklerini çıkarın. Domatesleri dilimleyin. Domates, kiraz ve vişneleri blenderde ezin. Bardaklara paylaştırıp sandviç ile servis yapın.
Dilerseniz, düşük kalorili yoğurtlu tavuklu sandviç tarifini de deneyebilirsiniz.
Teşekkür ederiz.