- Domatesleri soyup küp doğrayın. Biberi temizleyip küp doğrayın. Domates, biber, kekik, 3 kaşık yağ, sarımsak ve tuzu bir kasede karıştırıp 10 dakika bekletin.
- 1 tutam tuz ve kimyonu karıştırıp tavuğun üzerine serpin. Kalan yağı tavada kızdırıp etleri iki taraflı kızartın. Kağıt havlu üzerine alın.
- Ekmekleri ortadan ikiye kesip içlerine domatesli karışımı paylaştırın. Üzerlerine sırasıyla frenk maydanozu, salata yaprakları ve ikişer dilim bifteği paylaştırın. Üst ekmeklerle kapatıp üzerlerine hafifçe bastırın.
- Kiraz ve vişnelerin çekirdeklerini çıkarın. Domatesleri dilimleyin. Domates, kiraz ve vişneleri blenderde ezin. Bardaklara paylaştırıp sandviç ile servis yapın.
Afiyet olsun.
Dilerseniz, düşük kalorili yoğurtlu tavuklu sandviç tarifini de deneyebilirsiniz.
Teşekkür ederiz.