Krep için, un, tuz, süt ve suyu iyice çırpın. Yumurtaları ekleyip çırpmaya devam edin.
Kek hamurundan daha akıcı bir kıvamda hamur elde edin. Yapışmaz yüzeyli tavada 1 çay kaşığı tereyağını eritin.
Tavaya 1 kepçe dolusu hamur aktarıp yayın. Her iki tarafını da pişirin. Levrekleri jülyen doğrayın.
Tavada hafifçe kavurun. Üzerine mantar dilimleri, midye, karides, sübye, ince kıyılmış biber, ince kıyılmış balık pastırması, domates sosu, kekik, toz ve pul biber, tuz ilave edip harmanlayın.
Kreplerin arasına levrekli harçtan paylaştırın. Fırın tepsisine dizin. Üzerine kaşar peyniri serpip 160 derece fırında pişirin. Servis yapın.
Teşekkür ederiz.