- Badem ve portakal rehiyalı bir tatlı akşam ikramlarınız için güzel bir seçenek olacaktır. Bademleri robottan geçirin.
- Üzümleri yıkayıp süzün. Süt, tuz, 1 kahve fincanı rendelenmiş portakal kabuğu ve toz şekeri tencereye alıp kaynatın.
- Nişasta ve pirinç ununa soğuk suyu ekleyip karıştırın. Kaynamakta olan süte yavaşça karıştırarak bu karışımı ekleyin.
- Süt boza kıvamına gelince, ezilmiş badem, hindistancevizi ve 1 su bardağı üzümü ilave edin.
- Karıştırarak pişirmeye devam edin. Kaselere paylaştırıp badem ve rendelenmiş portakal kabuğuyla süsleyip servis yapın. Afiyet olsun.
Sade badem tatlısını notlarınız arasına ekleyin.
Teşekkür ederiz.