- Denenmiş pasta tarifleri sunan Lezzet'tin pasta tarifleri listesinden iyi bir seçim. Nişasta, kakao, un ve kabartma tozunu bir kasede harmanlayın.
- Yumurta aklarını ve sarılarını ayırın. Şekerin yarısı ile akları, diğer yarısı ile sarıları çırpın ve iki karışımı birbirine ekleyin.
- Kakaolu karışımı eleyerek ekleyin ve spatula ile fazla çırpmadan karıştırın. Hamuru yağlı kağıt serili fırın tepsisine yayın ve 175 dereceye ayarlanmış fırında pişirin. Soğumaya bırakın.
- Margarini mikserle krema kıvamına gelinceye kadar çırpın. Pastacı kreması ve sütü ekleyip iyice çırpın. Suyu süzülmüş labne peynirini ekleyip karıştırın. Kremayı derin dondurucuda 15 dakika soğutun.
- Keki iki eşit parçaya kesin. İlk katın üzerine vişneleri yayın. Üzerine kremanın yarısını sürün. Diğer keki yerleştirip kalan kremayı üzerine yayın.
- Üzerine rendelenmiş çikolata serpin. Buzdolabında bekletip servis yapın. Afiyet olsun.
Nefis vişneli pasta tarifine göz atmayı unutmayın.
Teşekkür ederiz.