Fırını 190 dereceye ayarlayın. Fırın tepsisine yağlı kağıt serin. Milföy hamurlarını derin dondurucudan çıkartıp oda sıcaklığında 15-20 dakika bekletin. Yumurta sarısı ve suyu bir kapta çırpın. İri olan çileklerden dört dilim kesin ve kalp şekli verin. Kalan çilekleri küçük doğrayın. Milföy hamurlarını merdane ile inceltin ve 6.5 cm x 9 cm ölçülerinde kesin. Hamurların dört tanesinin orta kısmına 1 tatlı kaşığı kadar fındık kreması yayın. Üzerine çilek reçeli ve küçük doğranmış çilekleri ekleyin. Orta kısımlarına kalp şekilli çilek yerleştirin. Diğer dört hamurun orta kısmını kalp şeklinde kesin ve çileği ortalayacak şekilde üzerlerine kapatın. Kenarlarına çatalla bastırın. Tepsiye dizin. Üzerine yumurta karışımından sürün ve isteğe göre file badem ve toz şeker serpiştirin. Kızarıncaya kadar pişirin. Pudra şeker serpiştirerek servis yapın.
Teşekkür ederiz.