Bisküvileri parçalayın. Kırıntıları tatlı kaplarının tabanına eşit şekilde bastırarak yerleştirin. Krem şanti ile pudra şekerini çırpın ve katılaşması için buzdolabında bekletin. Ayrı bir kapta krem peynir ve şekeri çırpın. Çilekleri bir mutfak robotu ile püre haline getirin. Sıcak suyu ve jelatini ekleyip tekrar robottan geçirin. Püre halindeki çilekleri krem peynir karışımına ekleyip çırpın. Krem şantinin yarısını karışıma ekleyerek hafifçe karıştırın.
Çilekli karışımı tatlı kaplarına eşit şekilde paylaştırın. Bir kaşığın arkası ile düzleştirin. Kalan bisküvi kırıntılarını çilekli karışımın üzerine yayın. Krema torbası ile kalan krem şantiyi parfelerin üzerine sıkın. Karışımın soğuması için en az 1 saat buzdolabında bekletin. Üzerine kurabiyeleri koyup pasta süsü serperek servis yapın.
Teşekkür ederiz.