Castagnole
Ege mutfağında sık sık tüketilen taze börülce, deniz kıyılarında yaşayan bir besindir. Özellikle gel git olaylarının çok yaşandığı yerlerde daha fazla görülür. Börülcenin deniz, taze ve kuru börülce olmak üzere 3 farklı çeşidi bulunmaktadır. İyot oranı yüksek olduğu için, guatr hastalarına önerilir. Hazırsanız, zeytinyağlı taze börülce nasıl yapılır, püf noktaları nelerdir birlikte görelim.
Pratik ve lezzetli zeytinyağlılara buradan ulaşabilirsiniz. Düşük kalorili zeytinyağlı bamya tarifine göz atmayı unutmayın.
Zeytinyağlı Taze Börülce Yemeğinin Püf Noktaları Nelerdir?
1 Porsiyon Zeytinyağlı Börülce Yemeği Kaç Kalori?
Teşekkür ederiz.