Yemek tarifleri arasında okurlarımız tarafından çok ilgi gören bir seçim.
Fesleğen ve maydanozu temizleyin. Fesleğen, maydanoz, ceviz, zeytinyağı ve peyniri robotta ezin.
Bulguru tuzlu suda yumuşayıncaya kadar haşlayıp süzün. Pesto sosu ekleyip harmanlayın. Bulguru yağlanmış 6 krem karamel kalıplarına paylaştırın. Üzerine kaşığın tersi ile bastırarak düzeltin. Üzerlerini örtüp 23 dakika dinlendirin.
Kabakların uç kısımlarını kesip cips gibi halka dilimleyin. Sıvıyağı tavada iyice kızdırıp kabakları kızartın. Kabakları kağıt peçete üzerine alıp yağını çektirin. Limon kabuklarını da yağda kızartıp peçete üzerine alın.
Kalıpları servis tabaklarına ters çevirin. Kabak ve limon kabuğu ile süsleyip servis yapın.
Teşekkür ederiz.