Tereyağı ve şekeri mikserle köpürene kadar çırpın. Yumurtaları ekleyin ve karıştırmaya devam edin.
Badem, Türk kahvesi ve unu ilave edin. 12 cm çapında ve içleri yağlanmış kalıplara paylaştırıp 150 derece fırında 25 dakika pişirin.
Yer fıstığı kreması için, krema, süt, yer fıstığı ezmesi, yumurta sarısı ve şekeri kısık ateşte karıştırarak pişirin.
Beyaz çikolatayı ekleyin ve buzdolabında 2 saat bekletin. Sütlü çikolatayı benmari usulü eritin ve yağlı kağıt üzerine 1 mm kalınlığında dökün.
Soğuduktan sonra yuvarlak kalıp yardımıyla yuvarlak parçalar çıkarın. İyice donması için buzdolabında bekletin.
Kremayı krema torbasına doldurup küçük bezeler şeklinde kekin üzerine sıkın. Yuvarlak çikolata, krema ve çikolata şeklinde sıralamayı tamamlayın. Servis yapın.
Teşekkür ederiz.