Peynirli Ve Sucuklu Yufka Tart

Peynirli Ve Sucuklu Yufka Tart
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Peynirli Ve Sucuklu Yufka Tart için

Malzemeler

  • 4 baklava yufkası
  • 30 gr tereyağı
  • 2 yumurta
  • 150 gr beyaz peynir
  • 100 gr rendelenmiş kaşar peyniri
  • 10 dilim sucuk (küp doğranmış)
  • 3 taze soğan
  • 8 kiraz domates
  • Tuz
  • Karabiber
Peynirli Ve Sucuklu Yufka Tart

Nasıl Yapılır

Tereyağını eritin. Yufkaların arasına fırçayla tereyağı sürüp üst üste yerleştirin. Dört eşit parçaya kesip her bir parçayı yağlanmış ramekinlerin içine yerleştirin. Yumurtaları bir kaseye alarak çırpın. Kaşar peyniri, uflanmış beyaz peynir, doğranmış soğan, sucuk, tuz, karabiber ekleyip karıştırın ve yufkaların içine paylaştırın. Her kasenin üzerine ikişer kiraz domates yerleştirin ve 170 dereceye ayarlanmış fırında kızarıncaya kadar pişirip servis yapın.

 

Tarif Kategorileri
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo