Tereyağı ve krem peyniri geniş bir kaba alın. Bir mikser
yardımıyla çırpın. Un, kabartma tozu ve tuzu ilave edip
hamur toparlanıp kıvam alıncaya kadar yoğurun. Hamurun
üzerini streç filmle sarıp buzdolabında 30 dakika bekletin.
İç harcı için karnabahar ve brokoliyi çeri domateslerden
biraz büyük olacak şekilde parçalara ayırın. Sebzelerin
renklerinin birbirine karışmaması için ayrı tencerelerde
tuzlu kaynar suda haşlayın. Haşlanan sebzelerin suyunu
süzüp soğumaları için kenara alın. Çeri domatesleri
ortadan ikiye kesin. Zeytinlerin çekirdeklerini çıkartın ve
uzunlamasına ikiye kesin. Yemeklik doğradığınız soğanı
zeytinyağında yumuşayıncaya kadar soteleyin. Dinlenen
hamuru unlanmış tezgah üzerine alın ve bir merdane
yardımıyla tart kalıbınızdan biraz daha büyük olacak
şekilde açın. Kalıbın tabanına yayın ve kenarlarından
sarkan kısımları kesin. Üzerine sırasıyla sotelediğiniz
soğan, brokoli, karnabahar, çeri domatesler ve zeytinleri
ilave edin. Küçük parçalara böldüğünüz otlu peynir ve
rendelenmiş çedar peynirini ekleyin. Önceden ısıtılmış
180 derece fırında üzeri altın rengi olana kadar yaklaşık
25-30 dakika pişirin. Ilık servis yapın.
Teşekkür ederiz.