Hamur için gerekli malzemeleri çukur bir kaba alıp iyice yoğurun. Hamuru toparlayıp üzerini streç film ile kapatın ve buzdolabında 30 dakika dinlendirin.
Soğanların kabuğunu soyduktan sonra yarım ay şeklinde doğrayın. Ayçiçeği yağını tavada ısıtın. Üzerine soğanları ekleyip yumuşayıncaya kadar soteleyin.
Ocaktan alıp soğumaya bırakın. Tart hamurunu buzdolabından çıkarın. Üzerine biraz un serperek tart kalıbının büyüklüğünde açın. Tart kalıbını yağlayın.
Hamuru içine düzgünce yayın. Üzerine soğanı yayın. Maydanozu ve kekiği ekleyin. Ayrı bir kasede yumurtaları, kremayı ve kaşar peynirini karıştırın.
Soğanlı malzemenin üzerine döküp kaşığın tersi ile yayın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında kızarıncaya kadar yaklaşık 25-30 dakika pişirin. Sıcak servis yapın.
Teşekkür ederiz.