Pastane kıvamında nefis açma nasıl yapılır? Eğitmen şef Açma Tekniklerini anlatıyor.
Pastane tadında lezzetli mi lezzetli açmalar yapmak ister misiniz? Peki, açma nasıl yapılır? Açma hamuru nasıl hazırlanır? Açma yapmak için pratik tarif nedir? Lezzet Mutfak Okulu'nda bu hafta Okan Üniversitesi Gastronomi Bölümünden eğitmen şef Arif Aktaş açma yapmanın püf noktalarını anlatıyor. Açma için yoğurma, çevirme, açma, mermerde ve geleneksel yöntem olan havada bağlama tekniklerini; pastane kıvamında lezzetli açmalar yapmak için gerekli olan önemli noktaları videomuzda bulabilirsiniz.
1 Porsiyon Açma Kaç Kaloridir?
Hamur için:
Üzeri için:
Hazırladığınız açmaları, şeftali reçeli ile birlikte servis ederek lezzetini arttırabilirsiniz.
Teşekkür ederiz.