Hamuru için un, toz şeker, tuz, su ve mayayı karıştırın. Yumuşak kıvamlı bir hamur olacak şekilde yoğurun. Üzerini nemli bir bezle örtüp bir saat dinlendirin. İç harcı için gerekli olan tüm malzemeleri ince doğrayıp bir kapta harmanlayın. Yumurtayı kırıp tuz ve baharatlarla tatlandırıp karıştırın. Hamuru mandalina büyüklüğünde bezelere ayırıp yuvarlak açın. Üzerine eritilmiş tereyağı sürün. İç harcı yayarak dört kenarından ortaya doğru hamuru büzdürün. Uçlarını harcın üzerine gelecek şekilde kapatın. Ters çevirerek fırın tepsisine yerleştirin. Üzerine eritilmiş tereyağı sürüp önceden ısıtılmış 180 derece fırında kızarana kadar pişirin. Sıcak servis yapın.
Teşekkür ederiz.