Hamuru için unu geniş bir kaba eleyip ortasını havuz gibi açın. Ortasına yoğurt, maden suyu, Ayçiçek yağı ve tuz ilave edin. Bir bardaktan az su ekleyerek yumuşak kıvamlı bir hamur yoğurun. Hamuru 5 bezeye ayırın. Her bir bezeyi de üçe bölerek 15 tane beze elde edin. Bezeleri pasta tabağı büyüklüğünde açın. İki bezenin aralarını yağlayın. Kalan son üçlü bezeyi yağ sürmeden oklavayla ince açın. İç harcı için peynirleri rendeleyip geniş bir kaseye alın. Yumurta ve ince kıyılmış maydanozu ekleyip karıştırın. Peynirli harcı üzerine yayın. Kenarlarından ortaya doğru katlayıp büyük bir kare elde edin. Daha sonra kare hamuru köşelerinden karşılıklı katlayarak zarf şekli verin. Üzerine yumurta sarısı sürüp susam serpin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzeri kızarıncaya kadar pişirin. Ilık servis yapın.
Teşekkür ederiz.