Karidesleri 2-3 dakika haşlayın. Yeşillikleri ince kıyın ve kaseye alın. Avokado ve salatalığı dilimleyerek ekleyin. Kaparinin yarısı ve karidesleri ekleyin. Sos malzemelerinin tümünü bir kasede karıştırıp diğer karışıma ilave edin. Somon filetoyu çukur bir kasenin içine yanlardan sarkacak şekilde yerleştirin. Salata karışımını içine doldurun ve kenarlarını üzerine kapatın. Servis tabağına ters çevirin ve yufka kafeslerini üzerine kapatarak servis yapın. Yufka kafes için; 1 yumurtayı 2 yemek kaşığı süt ve 1 çay bardağı un ile çırpın. Sıkma torbasına doldurun. Yapışmaz yüzeyli tavaya 2 damla yağ aktarıp hamuru gelişigüzel gezdirin ve önlü arkalı pişirin. Çukur bir kasenin ters yüzüne yerleştirip kuruyuncaya kadar bekletin.
Teşekkür ederiz.