Ton Balıklı Sandviç

Ton Balıklı Sandviç
06 Ocak 2025

Sağlıklı ve pratik bir atıştırmalık arıyorsanız, ton balıklı sandviç tam size göre! Kolayca hazırlayabileceğiniz bu sandviç, lezzetli ve doyurucu özelliğiyle günün her saatine uyum sağlar. Taze marullar, çıtır ekmek ve ton balığının mükemmel uyumu ile hem vücudunuza hem de damak zevkinize hitap eder. İşte Ton balıklı sandviç tarifi:

Ton Balıklı Dürüm tarifine göz atabilirsiniz.

Bir porsiyon Ton balıklı sandviç kaç kaloridir?

Bir porsiyon Ton balıklı sandviç 350 kaloridir.

Hazırlanma Süresi : 10 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 2 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Bu Tarifi 15 Kişi Kaydetti
Ton Balıklı Sandviç için

Malzemeler

Malzemeler

  • 4 dilim tam buğday ekmeği
  • 2 küçük kutu diyet ton balığı konservesi
  • 1 yemek kaşığı diyet mayonez
  • 2 taze soğan
  • 2 yemek kaşığı kıyılmış dereotu
  • 1 kırmızı salçalık biber
  • 1 çay kaşığı hardal
  • 1 çay kaşığı rendelenmiş limon kabuğu
  • Tuz
  • Yarım demet roka
  • Kıvırcık maydanoz

Süslemek için

  • Beyaz peynir
  • Sivri biber
  • Domates dilimleri
  • Kekik
  • Kırmızı pul biber
Ton Balıklı Sandviç

Nasıl Yapılır

  1. Balık konservesinin suyunu süzüp bir kaseye alın. Biberi küçük, soğanları ince doğrayıp ekleyin.
  2. Kıyılmış dereotu, rendelenmiş limon kabuğu, tuz, hardal ve mayonezi ekleyip iyice karıştırın.
  3. İki dilim ekmeğin üzerine roka yaprakları dizin. Balık karışımını rokaların üzerine paylaştırın.
  4. Kıvırcık maydanozları uç kısımlarına doğru yerleştirin ve ekmek dilimlerini üzerine kapatın.
  5. Küp şeklinde doğranmış beyaz peynirin üzerine kekik ve pul biber döküp çöp şişe geçirin. Biber ve domates dilimi de ekleyip sandviçlerin üzerine batırın ve servis yapın.
Yorumlar
avatar
selam123 YORUM 17 Aralık 2024, 19:21
SELAMLAR ÇOK GÜZEL BİR TARİF

Benzer Tarifler

Lezzet Logo