Kolayca uygulanabilen pasta tarifleri arasında üst sıralarda. Bir tencereye un, toz şeker ve sütü alıp orta ateşte sürekli karıştırarak pişirin. Ocaktan alıp hemen vanilyaları ekleyin ve mikserle çırpıp soğutun. Karışımın içine teker teker yumurtaları ilave edin ve iyice çırpın. Köşeli bir kalıba kedidili bisküvileri bir sıra dizin. Üzerine kremanın yarısını yayın. Tekrar bir sıra kedidili bisküvi dizip kalan kremayı üzerine yayın. Üzerini tamamen vişnelerle kaplayıp jöleyi paketteki tarife göre hazırlayıp vişnelerin üzerine dökün. Buzdolabında 1-2 saat bekletin. Üzerine toz Antep fıstığı serpip servis yapın.
Misafir ağırlarken sunabileceğiniz nefis portakallı ve çikolatalı kedidili pastası yalnızca bir tık uzağınızda.
Teşekkür ederiz.