Fırını 170 dereceye ayarlayın. 23 cm’lik baton kek kalıbını yağlayın. Yumurtalar ve şekeri mikserle iyice çırpın. Süt, ayçiçeği yağı, vanilya, elenmiş un, kabartma tozu ekleyip çırpmaya devam edin. Ceviz içini ilave edip spatula ile karıştırın. Hamuru kalıba aktarıp kürdan batırıldığında temiz çıkıncaya kadar yaklaşık 35-40 dakika pişirin. Fırından çıkarıp soğumaya bırakın. Krema, vanilya ve pudra şekerini karıştırma kabına alın ve mikserle koyulaşıncaya kadar çırpın. Şeftalinin kabuğunu soyup küp şeklinde doğrayın. Keki enine üçe bölün. Aralarına krema sürüp doğranmış şeftalileri serpiştirin. Beyaz çikolata sosunu paketin üzerindeki tarife göre hazırlayın ve pastanın üzerine dökün. Ceviz ile süsleyip servis yapın.
Teşekkür ederiz.