Pasta tabanını ıslatmak için süt ile şekeri karıştırın. Birinci kat ve ikinci katı ıslatın ve bekletin. Krema için süt, yumurta sarısı, un, toz şeker, vanilya ve rendelenmiş limon kabuğunu koyulaşıncaya kadar karıştırarak pişirin. Muhallebi kıvamına gelince ocaktan alın ve ılınması için bekletin. Ara ara karıştırın. Birinci pasta tabanının üzerine kremayı yayın. Üzerine dilimlediğiniz incirleri, üzümleri ve cevizleri dizin. İkinci pasta tabanını üzerine yerleştirin. Krem şanti ile soğuk sütü mikserle iyice çırpın. Pastanın üzerine krema sıkma aparatı ile sıkın. İncir dilimleri, üzüm, antep fıstığı ve ceviz ile süsleyin. Bir gece buzdolabında dinlendirip servis yapın.
Teşekkür ederiz.