Lezzet pasta tarifleri arasında en fazla beğenilenlerden biri. Yumurta sarılarını mikserle 2-3 dakika çırpın. Şekerin yarısını ekleyip 2 dakika daha çırpın. Vanilyayı ilave edip karıştırın. Ayrı bir kasede yumurta aklarını iyice çırpın. Şekerin kalanını ekleyip katılaşıncaya kadar çırpmaya devam edin. Yumurta sarılarını yumurta aklarına ekleyip spatula ile çırpmadan karıştırın. Un ve mısır ununu eleyerek ekleyin ve yavaşça karıştırın. Tereyağını ilave edip karışımı yağlı kağıt serili kelepçeli kalıba aktarın ve 180 dereceye ayarlanmış fırında yaklaşık 30 dakika pişirin. Izgara teli üzerine ters çevirerek soğumaya bırakın. Keki enine iki ya da üç eşit parçaya bölün. Krem şantiyi süt ile katılaşıncaya kadar çırpın. Hindistan cevizinin yarısını karıştırın ve 20 dakika derin dondurucuda soğutun. Üzümleri ortadan ikiye kesin. Kremayı keklerin aralarına sürüp üzerlerine üzümleri dizin ve üst üste yerleştirin. Kekin üzerini de krema ile sıvayın ve bolca hindistan cevizi serpiştirin. Üzerini üzüm ile süsleyin. Servis yapıncaya kadar buzdolabında bekletin. Servis yapın.
Teşekkür ederiz.