Mandalina sosu için, mandalina suyu ve nişastayı
tencereye alıp karıştırın. Karışım koyulaşmaya
başladığında şekeri ekleyip tencereyi
ocaktan alın. Tereyağı, su, şeker, tuzu başka
bir tencereye alıp orta ateşte kaynayıncaya
kadar ısıtın. Unu yavaşça ekleyip karıştırarak 2
dakika pişirin. Ocaktan alıp 5 dakika ılınmaya
bırakın. Yumurtaları teker teker ekleyip mikserle
çırpın. Vanilya ve tarçını ilave ederek karıştırın.
Hamuru yıldız uçlu krema sıkma torbasına
doldurun. Ayçiçeği yağını tavaya alıp
ısıtın. Yağlı kağıttan dikdörtgen parçalar kesin
ve hamuru üzerine kalp şeklinde sıkın. Kağıt
tarafı üstte kalacak şekilde yağın içerisine bırakın
ve kağıdı üzerinden alıp kızartın. Kızaran
tatlıları servis tabağına alın. Mandalina sosuyla
birlikte servis yapın.
Teşekkür ederiz.