Tereyağ ve çikolatayı benmari usulü eritin ve ılınmaya bırakın. Unu, pudra şekerini, kakaoyu ve vanilyayı ayrı bir kapta karıştırın,
Yumurtaları mikser yardımıyla kabarana kadar çırpın. İçine çikolata+tereyağ karışımını ekleyip çırpmaya devam edin. Unlu karışımı da azar azar ekleyerek yoğun bir kıvam alana kadar karıştırın. Karışımı mini muffin kalıplarına paylaştırarak önceden ısıtılmış 180 derece fırında 15-20 dakika pişirin.
Krem şantiyi soğuk süt ile katılaşana kadar çırpın. Yeşil gıda boyasını ekleyip iyice karıştırın. Krema torbasına aktarıp soğuyan muffinlerin üzerine sıkın. Renkli süsleme şekerleri ile süsleyip servis yapın.
Teşekkür ederiz.