Öğütülmüş bademi, kakaoyu, hurmaları, Brezilya fındıklarını, vanilyayı ve çikolatayı mutfak robotunda pürüzsüz bir kıvam alana kadar çekin. 2 parça pişirme kağıdının arasına alarak 4 mm kalınlığında açın. Sertleşene kadar buzdolabında tutun.
Yuvarlak bir kurabiye kalıbı yardımıyla gerekirse tekrar açarak 20 yuvarlak çıkarın. Sertleşene kadar buzdolabında bekletin.
Hindistan cevizli dolguyu yapmak için Hindistan cevizini, sütü, yağı ve akçaağaç şurubunu bir blenderla güzelce karışana ve kabarana kadar karıştırın. Dolguyu bir kaşık ile kurabiyelerin yarısının üzerine koyduktan sonra kalan kurabiyeleri üstlerine kapatıp sandviç haline getirin.30 dakika ya da hazır olana kadar buzdolabında bekletin. Üzerine deniz tuzu serpiştirerek servis yapın.
Teşekkür ederiz.