Peynirleri çukur bir kapta rendeledikten sonra yoğurun ve mini top peynirler hazırlayın. Karışımı 4’e ayırın ve avucunuzda yuvarlayıp yassılaştırın. Her peynir topunu önce una, sonra sütle çırpılmış yumurta sarılı karışıma, en son da galeta ununa bulayın. Kızgın yağda kızarttıktan sonra tel bir süzgeç yardımı ile iyice süzün ve fazla yağının alınması için kağıt havlu üzerine aktarın.
Yeşillikleri yıkayıp süzün ve elinizle irice doğrayın. Salatalıkları da istediğiniz şekilde doğrayın. Doğradığınız salataları geniş bir kapta harmanlayın. Sosunu ve dolmalık fıstıkları ekleyip tatlandırın. Servis tabağına aktarın, üzerine kızarttığınız keçi peynirini yerleştirin. Hemen servis yapın.
Teşekkür ederiz.