1 tatlı kaşığı taze fesleğen (Kıyılmış veya 1/2 çay kaşığı kuru fesleğen)
1 tatlı kaşığı taze kekik (Kıyılmış veya 1/2 çay kaşığı kuru kekik)
1 tutam tuz ve karabiber
Servis için
Domates sosu veya ketçap
Sarımsaklı Kabak Topları
Nasıl Yapılır
Kabakların suyunu elinizle sıkın ve kağıt havlu üzerine alarak suyunu iyice çektirin.
Orta boy bir kaseye rendelenmiş kabak, sarımsak, yumurta, galeta unu, parmesan, taze soğan, maydanoz, fesleğen, kekik, tuz ve karabiber ekleyip iyice karıştırın.
Karışımdan bir yemek kaşığı alarak avucunuzda küçük toplar yapın ve yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizin.
Önceden ısıtılmış 200 derecedeki fırında 15-20 dakika altın rengi olana kadar pişirin. Fırından alın ve domates sosuyla birlikte servis edin.
Teşekkür ederiz.